Ipari légszárító bérlés

Ipari mobil páramentesítővel akár napi 120 liter víz is kinyerhető a levegőből.

Végezze a párátlanítást profi eszközzel és garantáltan megoldódik a problémája! Az eszköz bérbeadása mellett vállaljuk kiszállítását és beüzemelését is.

prev next

Vizes, dohos pince

A hűvös pincékben gyakran kicsapódik a levegő páratartalma. A vizes falakon penész képződik, ami egyrészt csúnya, másrészt kellemetlen dohos szagot okoz. A kicsapódott víz nem csak a falakat teszi tönkre, hanem a többi tárgyat is korrodálja. 

Építőipar, restauráció

Az ipari párátlanító jelentősen meggyorsítja a falak és a padló száradását, így gyorsabban folytathatják az építkezést, vagy a restaurációs munkákat. A falszárítás segítségével elkerülhető a vakolatok lemállása és a penész kialakulása, amit gyakran a nem megfelelően kiszárított falak okoznak. 

Faáru szárítás

Az ipari páramentesítő hatalmas teljesítménye vetekszik a telepített faszárító berendezésekkel, ugyanakkor az ára általában jóval kedvezőbb. A mobilitás pedig számtalan előnnyel jár, és nem csak faszárításra, hanem más célokra is használható. 

Múzeumok, könyvtárak

A műtárgyak és a könyvek állagán rengeteget ront, ha nem megfelelő a páratartalom. Az "könyvtár páramentesítő" óriási termekben is biztosítani tudja az állandó páratartalmat. 

Gyártó üzemek

A magas páratartalom általában nem kedvez a gépeknek és a szerszámoknak. A túl párás levegő erősebb baktérium és gomba képződéssel is párosul, ezért gyakran keresik az ipari épületszárítót gyártó üzemekbe páramentesítésére is. 

Növényházak

Egyes növényeknek kifejezetten fontos a páraszint szabályozása. Gondoljunk csak a gombatermelőkre, akiknél csak egy igen szűk sávban mozoghat a páratartalom.


Fűnyíró traktor bérlés

TS 138 felhasználóbarát kerti traktor, kis és közepes méretű gyepfelülettel rendelkező kerttulajdonosok számára ajánljuk. Hatékony, oldalsó fűkidobású kerti traktor, okos kialakítás és ergonómia jellemzi. Nagy teljesítményű, Husqvarna sorozatú motorral van felszerelve.

Husqvarna-ts138_kicsijpg

Szennyezett víz szivattyú bérlés

A Makita EW3051H benzinmotoros szivattyú 4 ütemű szennyezett víz szivattyú erős áramlási sebességgel. Könnyen indítható, a motor erőteljes csendes megbízható és könnyen karbantartható.

Olajszint-érzékelővel rendelkezik a motor védelme érdekében.

Műszaki adatok:

  Méret (H x SZ x M) 527 x 368 x 417 mm - Súly 26,1 kg
  Üzemanyag: Normál benzin - Tank 3,2 l
  Vízátfolyás: 1.000 l/perc
  Max. szívómélység: 8 m
  Vízcsatlakozás: (Ø Szívó-/Nyomócsonk): 3"/3"

Makita_Kicsipng

STIHL Fűrész bérlés

A világ első számú motorfűrész márkájával könnyű dolga lesz. A STIHL benzines motorfűrész több típusát kínáljuk bérlésre. Mondja el milyen munkát tervez és segítünk kiválasztani a feladathoz megfelelő fűrészt a választékunkból.

Stihl_IMG_1748_Kicsijpg

STIHL Fűkasza bérlés

Kényelmes és erős motoros szegélynyíró, egyenes szárral 2-MIX motorral, ErgoStarttal, ergonomikus, kétkaros fogantyúval és optimalizált hajtóművel erős fű nyírási munkáihoz.

Műszaki adatok:

  Motor: Benzines fűkasza
  Motor teljesítmény: 1.2 Le
  Üzemanyagtank mérete: 0.3 L
  Tömeg: 5.4 kg

Gépszállító utánfutó

A HAPERT gyár már 50 éve gyártja utánfutóit. Kipróbált hegesztési technológiánknak köszönhetően Európa legtartósabb pótkocsikat készíti. Gépszállításra alkalmas Hapert K2700 típusú utánfutó bérbeadó

Műszaki adatok: 

  Típus: Hapert K2700
  Saját tömeg: 320kg
  Össztömeg: 2700kg
  Szélesség: 1.5 méter
  Hossz: 3.5 méter

prev next

Aggregátor (Benzinmotoros áramfejlesztő) bérlés

 Megbízható STRAUS 6500W benzinmotoros generátor ST/GGT-6503 bérbeadó.

 Műszaki adatok:

  Előállított Áram (AC): Háromfázisú váltóáram 230/380V-50Hz
  3 csatlakozó kimenet: 2 db x 230 V és 1 x 380V szabványos csatlakozó
  Maximális névleges teljesítmény: 6500 W
  Tartós terhelhetőség: 2500 W
  Folyamatosan működtethető időtartam: 11 óra
  Fordulatszám/üresjáratban (+/-5%): 3600/perc RPM
  Motor névleges teljesítménye: 5,5 LE
  Lökettérfogat: 168 cl
  Hűtőrendszer: Léghűtéses , 4 ütemű
  Üzemanyag fogyasztás: 1,36 l/h
  Üzemanyag tartály: 15 l
  Zajszint: 67 Db (A) 

Aggregator3Kicsijpg